Tosinainen-valmennus goes ostajapersoonat vol 1

Haluan, että kaikki jotka osallistuu Tosinainen-valmennukseen, saavat juuri sitä mitä ovat tulleet hakemaan. 

Siksi kaivoin esiin vanhat muistiinpanoni ostajapersoonista ja huomasin, että ne kaipaavat päivitystä (ennen tietokone aikaa tehdyt ostajapersoona-muistiinpanot markkinointihommista ei varmaan ole enää kauheen ecxacteja.... =) ).

Podcastin pariin siis. Kuuntelu on mun juttu opiskella, samalla voi tehdä muutakin perushommaa ja jutut painuu alitajuntaan asti.

Otin mukaan 3 erilaista ostajapersoonaa, jotka sopisivat parhaiten Tosinainen-valmennukseen. Näistä  mikään ei ole täydellinen "mätchi" mutta aina voi itsessään tunnistaa piirteitä

1. Pirkko Perusnainen

ikä lähempänä 60 v

työelämässä yli 35 vuotta, hoitoalalla tai varhaiskasvatuksessa tai opettaja

aloittanut ammattinsa kutsumuksena, nyt se on enemmänkin taakka. Eläke siintää edessäpäin. Silti olisi vielä paloa hoitaa/opettaa ihmisiä, mutta yhteiskunta työnantajana on kohdellut niin kaltoin, että mieluummin antaa olla.

naimisissa pitkään, harrastaa käsitöitä ja kaikkien tietämättä jotain mukavaa huuhaa-harrastusta, josta saa itselleen todella paljon lisää elämään. Elämäneliksiiriä ja erilaisuutta. Mies työskentelee jossain fyysisessä ammatissa ja harrastaa autojen tuunaamista. Mieluummin muualla kuin kotona.

lapset ovat jo lentäneet pesästä, elämässä on paljon hyvää ja paljon myös urautumista samoihin kaavoihin. Oma terveyskin vähän reistaillut, mutta lääkkeillähän niistä selviää. Tosin ikävät sivuvaikutukset on aina ärsyttäviä, mutta kai niitä lääkkeitä on pakko käyttää (vai onko?)

kokeillut kaikenlaisia kursseja valmentamisesta, enkelihoidosta, astrologiasta ja kaikesta muusta vastaavasta. Ihania, kivoja ihmisiä ja opettajia, mutta varsin vähän konkreettisia vastauksia elämän perusongelmiin. Mitä jos pelkkä hengittely ei riitä?

haluaisi elää terveitä eläkepäiviä ja tavata rauhassa ystäviä ja kohtahan on tulossa varmaan tyttäreltä jälkikasvuakin - ainakin vävyehdokas on juuri sopiva. Harmi kun asuvat hiukan kaukana.

on aloittanut elämäntapamuutoksen monta kertaa, mutta se aina kaatuu johonkin. Yleensä siihen, että joku on luvannut että juuri tämä valmennus/opastus/kurssi toimii ja vähän aikaa onkin tuntunut siltä, että kyllähän tällä jo elämä paranee, mutta sitten se jämähtääkin noin 6-7 viikon päästä samoihin uomiin. Mihin se mieskin taas hävisi? Jotkut automessut jossain.

puutarhassa on paljon tekemistä ja omassa pikku omakotitalossa pääkaupunkiseudulla on kiva asua, kun pääsee helposti julkisilla tölhin. Puutarhan laitto on lempipuuhaa ja sitä tulee tehtyä säännöllisen epäsäännöllisesti. Kun vielä jaksaisi kasvattaa itse vihanneksia ja muita syötäviä, niin olisi hyötyäkin.

omat vanhemmat ovat jo sen ikäisiä, että heitäkin joutuu hoitamaan välillä töissä hoidettavavien hommien lisäksi. Onneksi ovat vielä suhteellisen hyväkuntoisia, mitähän sitten kun eivät pärjää yksin kotona? Äiti ollut aina sellainen voimahahmo, että kuulee vieläkin sen lapsuuden marmatuksen päässään "miten sä nyt tolla lailla"? Onneksi oma tyyli ollut lastenkasvatuksessa täysin päinvastainen. Ukolle välillä pitää kertoa mitä tehdään. Mihinköhän se taas hävisi?

Rakas Pirkko, olet tullut juuri oikeaan valmennukseen (siis oikeasti!)! 

Aloitetaan noista uskomusten perusteista ja jatketaan niistä kohti pelkoja, joita emme edes tiedosta. Sitten voidaan miettiä sitä ajanhallintaa. Lopuksi vähän rauhoittumista. Mulla on sulle hyviä tehtäviä, mutta ne on täysin erilaisia kuin ennen. Ne on tosia. Niissä ei pääse vähällä, Ja ne tuo ratkaisuja nopeasti, mutta myös tunteita, joita voit pelästyä. Mutta ei se mitään. Mennään yhdessä. Opetellaan ja ollaan tosia itsellemme.

Olisiko nyt aika ottaa loppuelämäsi haltuun? Tosinaiset toteuttaa itsensä näköistä elämää.

......Jaahas jatkan tästä myöhemmin seuraaviin postauksiin ostajapersooniin 2 ja 3, joten pysy kuulolla.....Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Tosinainen Testiryhmään?

Uudelleenohjelmoi itsesi ja ratkaise ongelmasi! Esimerkkinä suklaan syönnin vähentäminen!